Terveystyynyn käyttökokemuksia

Suoritimme 3000 verkkokaupan asiakkaalle asiakastyytyväisyystutkimuksen. Saimme asiakkailtamme yhteensä 426 palautetta, joista 93,7% antoi terveystyynylle erittäin hyvän tai hyvän arvostelun. Suurinta kiitosta sai yksilöllinen säädettävyys, niska- ja hartiakipujen vähentyminen sekä yleisesti ottaen parantunut unen laatu. Lisäksi terveystyyny sai paljon kiitosta kestävyydestä sekä pesu-ominaisuuksista.

Käyttökokemuksia

“Olen ollut todella tyytyväinen tyynyyn. Itselläni on kaularangassa/niskassa vikoja C0-C2 tasolla, olen ostanut ja kokeillut ainakin ’miljoona’ tyynyä mutta dukem tyyny on sellainen josta en luovu koskaan ;-)
Leila

“Minulla oli edellinen tyyny käytössä yli 10 vuotta ja lopulta päällinen hajosi kappaleiksi vaikka sisällys oli loppuun asti kuin uutta. Uusi tyyny on samaa hyvää laatua. Välissä ehdin käyttää yli 500 € erilaisiin tyynykokeiluihin, kun ei muistanut, mistä edellisen olin ostanut. Ehdottomasti markkinoiden paras hinta-laatusuhde ja muokattavissa tarpeen mukaan.”

TERHI

“Tässä minun kommenttini tyynystä. Tyyny on paras koskaan ostamani tyyny,tyyny tuntuu hyvältä nukkuipa sitten miten päin van.Tyyny tukee erittäin hyvin niskaa ja päätä ja mikä parasta tyynyä voi säätää itselleen sopivaksi,tyyny vaikuttaa hyvin positiivisesti yöuneen.Ei ole helppoa löytää hyvää tyynyä ,tässä tapauksessa voin sanoa ,että sellainen on löytynyt.”

Lauri

“Aivan käsittämätöntä miten nopean ostopäätöksen jälkeen voi olla näin tyytyväinen asiakas. Näin mainoksen jollain nettisivulla ja oikeastaan saman tein tein tilauksen. Minulla on ollut tempuria ja vaikka mitä tyynyä ja niskat ja pää on yön jälkeen hyvin usein jumissa. Nukun pääasiassa vatsallani ja siihen ei ole löytynyt sopivaa tyynyä. Tää saattaa kuulostaa todelliselta mainospuheelta, mutta jos on hyvä sitä ei voi olla kehumatta. Kiitos super hyvästä tuotteesta ja siitä että se on suomalainen. Tämä oli yksi iso syy miksi uskalsin tehdä pikaisen ostopäätöksen. Jos se on huono niin jääpä rahat edes suomeen. Kiitos erinomaisesta tuotteesta sillä särkylääkkeiden käyttö on tipahtanut todella vähäiseksi ja ihana herätä aamulla kun päätä ei särje.”

Anne

“Olen ollut kovin tyytyväinen terveystyynyyn. Tilasin tyynyn sekä itselleni että kovin vaikeasti kehitysvammaiselle lapsellemme. Omat niskakipuni ovat vähentyneet todella paljon ja aamulla on olo huomattavasti virkeämpi kuin ennen terveystyynyä. Lapsemme yöt ovat parantuneet myös. Hän nukkuu selkeästi paremmin. Toivon myös, että mahdolliset kivut häneltä ovat vähentyneet. Hän ei osaa itse puhua joten joudumme vaan päättelemään. Suosittelen terveystyynyä lämpimästi. Erityisen hyvää on tyynyn muokattavuus.”

Niina

“Olen ollut erittäin tyytyväinen terveystyynyyn. Niskasäryt ovat jääneet pois ja enää en voisi kuvitella nukkuvani tavallisella tyynyllä.”

Elina

“Olen jo pidemmän aikaa etsinyt itselleni sopivaa tyynyä ja kokeillut vaikka mitä vaihtoehtoja. Tämä on erittäin hyvä tyyny. Saa säädettyä itselle sopivaksi, tukee niskaa hyvin, vaikka nukun milloin missäkin asennossa, eikä hiosta.”

Kati

“Kärsin aikaisemmin niska- ja hartijasäryistä. Nukahtaminen ja oikean asennon löytäminen oli hankalaa, kädet puutuivat herkästi. Tilasin terveystyynyn televisiomainoksen nähneen ystäväni kehoituksesta. Terveystyynyn kanssa olen saanut hyvin nukuttua ja tilanne on selkeästi parempi. Jos nukun tavallisella tyynyllä, niin sen kyllä huomaa seuraava aamuna. Olen kieltämättä vähän itsekin yllättynyt, miten suuri vaikutus tyynyllä voi olla. Olen erittäin tyytyväinen.”

Piia

“Tilasin terveystyynyt koska niska ja hartijani olivat jatkuvasti jumissa. Terveystyynyn kanssa jumitituksia ei ole ollut ja unen laatu on parantunut. Olen suositellut kaikille tuttavilleni hankkimaan terveystyynyn. Kiitos mahtavasta tuotteesta!”

Eija

“Duqem-terveystyynyhän on aivan huippu. Minulla ja miehelläni on ollut sellainen jo yli 10 v. Olin etsiskellyt uutta jo parin vuoden ajan,kun entinen alkoi olla jo litteähkö ja ennen joulua osui tv-mainos juuri meidän tyynyistä. Tilasin samantien niitä 4 kpl meille ja nuorisolle, samoin aikuisen poikani perhe tilasi niitä 2 kpl. Tyyny käy monimuotoisuudellaan kaikenlaisiin asentoihin ja niskajumeihin todella hyvä kun sitä voi muutella tarpeen mukaan tukea ja keventää. Hieno tuotekehityksen tulos,kiitos hyvistä unista.”

Mirja

“Duqem-terveystyynyn hankinta on ollut kohdallani loistava juttu. Tyyny sopii minulle erinomaisesti. Niska- ja hartiaseudun lihakset eivät enää ole kipeytyneet ja unen laatu on samalla parantunut. Voin lämpimästi suositella tyynyä toisillekin.”

Kristiina

“Tilasin todellakin kauttanne terveystyynyn n.kk sitten,sillä kärsin pitkään niska-hartiavaivoista sekä siihen liittyvästä väsymyksestä ja huimauksen tunteesta.Jouduin käymään asian vuoksi myös useamman kerran fysioterapeutilla hieronnassa ja saamassa kaikenlaisia jumppaohjeita lihasten vahvistamiseen.Teen päätetyötä ja ni-ha alue joutuu jatkuvalle rasitukselle myös töissä.Siksi on äärimmäisen tärkeää,että niska ja hartiat saavat lepoa yöaikaan.En aluksi osannut ajatella asian johtuvan tyynystäni,sillä olin usean vuoden ajan käyttänyt unikulman astro tyynyä ja uuden sängyn myötä vaihdoin myös astron uuteen..mutta kuinka ollakaan.Tyyny ei enää sopinut minulle laisinkaan.Uusi sänky oli vanhaa jämäkämpi ja unikulman tyynyyn oli tehty jotain muutoksia,mitkä kyllä olivat ainakin omasta mielestäni menneet pahasti mönkään.harmitti vietävästi,koska tyyny ei ole halvimmasta päästä ja vaikka miten yritin sitä säätää,aloitin jokaisen päiväni niskasta johtuvalla päänsäryllä…Näin ilmoituksen duqemista kun laitoin hakusanaksi ”hyvä tyyny” ja voin sanoa,että se on ollut paras klikkaus pitkiin aikoihin.Vaikka ajattelinkin kuluttavani tyynyihin jo pienen omaisuuden,päätin silti kokeilla tyynyä,sillä mainos siitä tuntui vakuuttavalta,erityisesti duqemin lokeroitu sisus,mikä estää tyynyä painumasta ja antaa hyvän tuen päälle myös selkämakuulla.Voin sanoa,että olen ollut enemmän kuin tyytyväinen tyynyyn.Suorastaan onnellinen!on ollut ihanaa herätä ilman niskavaivoja ja päänsärkyjä.olen ollut paljon energisempi ja jaksanut touhuta pienten lasteni kanssa ihan eri tavalla.kiitos siitä teille.Voin kyllä täysin vilpittömästi suositella tyynyä kenelle tahansa!ja toivon,ettei tyynyn tekoa lopeteta,jotta saan tilattua tyynyn myös vastaisuudessakin.t:yksi onnellinen duqemin käyttäjä”

Suvi

“tyyny on ”huippu”. Meidän perheessä on jo kolmannet Duqem -terveystyynyt menossa. Tyyny on todella kestävä, ei pölise ja täytettä saa tarvittaessa lisättyä. Tyyny on helppo pestä, eikä menetä muotoaan pesussa. Allergisena henkilönä sen käyttö on ollut erittäin mukavaa. Aiomme jatkossakin tilata samanlaiset tyynyt käyttöömme, kun tarvitsemme uudet tyynyt. Olen suositellut tyynyä kaikille tutuilleni. Kiitos, että tällainen tyyny on suunniteltu :)
Sari

“Terveystyyny on ollut loistava valinta. Nukun hyvin selälläni ja kyljelläni, tyynyn eri osioiden ja niiden säänneltävyyden ansiosta. Tyyny on yhä yhtä joustava ja tukeva kuin alussa ja jos se joskus tulevaisuudessa tuntuisikin painuvan kasaan, voisin silloin lisätä tyynyyn täytettä tarpeen mukaan. Tyyny on myös helppo pestä, joka on tärkeä ominaisuus tyynyssä. Kiitos!”

Sanna

“Olen ollut erittäin tyytyväinen. Pitkään jatkunut niskakipu on loppunut kokonaan!”

Marja-Liisa

“Duqem-terveystyynyt, jotka tilasin viime jouluksi, ovat olleet käytössä oivalliset. Tyynyn lokerointi ja sopivat määrät täytettä kussakin lokerossa tekevät tyynystä sopivan kullekin nukkujalle. Tyyny palautuu kuosiinsa eikä jää epätasaiseksi käytön jäljiltä. Tiivis päällinen ja sen kätevä kääntäminen pesun ajaksi osoittavat, että tyyny on suunniteltu huolella.”

Toini

“Minä olen kokeillut jos jonkinlaista tyynyä, koska on ollut ongelmia niskojen/hartioiden kanssa. Vaimoni huomasi teidän ilmoituksen netissä ja lähdin samantien tutkimaan teidän sivuja. Aikani niitä luettua, päätin tilata tyynyn ja en ole sitä hetkeä katunut. Unieni laatu on parantunut 100%:sti ja tyynyn muokattavuus on omaa luokkaansa. Se tuntuu joka yön jälkeen raikkaalta ja ei hukkaa muotoansa. Rakenne tekee siitä helpon muokata ja täyttö tai täytteiden siirto on helppoa. Tämä on ehdottomasti paras tyyny mitä minulla on ollut. Kiitos teille huikean hyvästä tuotteesta! Terveisin tyytyväinen käyttäjä”

Tapani

“Ennen duqem terveystyynyä heräsin melkein joka ikinen aamu kauheaan päänsärkyyn ja niskat/hartiat olivat jumissa. Noo kipu lähti särkylääkkeellä, mutta taas aamulla oli sama homma. Duqem tyynyn myötä nuo oireet ovat kadonnet ja olen enemmän kuin tyytyväinen ostokseeni! Suosittelen!”

Hanna

“Terveystyyny on niin hyvä, että se lähtee yökyläänkin mukaan. On melkeinpä mahdotonta nukkua tavallisella tyynyllä, tai ainakin siinätapauksessa niska tulee kipeäksi. Olen käyttänyt terveystyynyä jo useita vuosia, enkä parempaa tiedä!”

Vuokko

Nuku yösi paremmin - hanki terveystyyny

Tilaa terveystyyny hintaan 89 euroa. Terveystyyny toimitetaan kätevästi pahvilaatikossa ja se on helppo paketoida lahjaksi.

Duqem-terveystyyny

Arvio 4.62 5:stä perustuen 13 asiakkaan arvioon.
(13 tuotearviota)

89,00  sis. alv

Anatomisesti oikein muotoiltu ja säädettävä Duqem- terveystyyny on yksilöllisesti muokattava tyyny, joka sopii kaikkiin nukkuma-asentoihin kaikenikäisille ja -kokoisille nukkujille. Terveystyynyn mukana tulee yksi lisätäytepussi. Koko noin 50 cm x 37 cm x 15 cm (ilman lisätäytettä).

tuotetunnus (SKU) 22

Muista myös lisätäytepussi

Lisätäytepussi Duqem-terveystyynyyn, jolla voit kasvattaa tyynyn korkeutta.
Pussissa on 50-55 grammaa täytettä (terveystyynyssä on uutena 600 grammaa täytettä).

Näytä Terveystyynyn arvostelut
Keskiarvo: 2.7 (100 arvostelut)
Kirjoita arvostelu
 1. Arviointi odottaa hyväksymistä.

  Arvostelu tuotteesta: 2 / 5

  The make use of of biosimilar medicines is expected to issue in overall savings from 11. Expeditions were constantly sent gone away from from Archangel to individual points with supplies of prog, clothing, and medicaments. None of this, so far, is controversial; the info are described in late editions of biochemistry textbooks purchase 400mg levitra plus with amex low testosterone causes erectile dysfunction.
  It should be added that there are two forms of hyperreflexivity popular in (Sass and Parnas 2007) , termed cogitative’ and operative’; the late is of a fundamentally willed or unasked kind, the latter is unwilled or involuntary. Furthermore, since neuronal excitation mediated not later than GABA seems to be a triggering circumstances for neonatal seizures, recently it has emerged the premise that the imma- turity on GABAergic signaling producing neuronal excitation may be a determinant requisite after the attack action and epilepsies in other developmental stages (Ben- Ari et al. The results of those trials had been unsupportive generic super avana 160mg overnight delivery erectile dysfunction effects. Specified a group is unsustainable. That is what I severalise my patients. Astern a dr has diagnosed your problem, do as he or she advises generic 100 mg kamagra gold overnight delivery erectile dysfunction doctors in cleveland. Virtuous from these studies it is plenty to cease that Chromatic shrub should be prefab a relation of the regular regime for optimal wellness. (1) Precision. aerosol keep of hair spray) discount viagra vigour 800 mg on line erectile dysfunction code red 7. The rotationalposition of the ankle should be to breed an anteroposterior mortise viewshowing the profile of the talus. The prognostication is better when the tumor is in the uninspired intestine thanwhen it is in the inclination or esophagus B. The WHI investigators registered 49 cardinal women, cured note to 79 purchase 50mg clomiphene visa menstrual phase. Here are some additional inquiries and observations you will after to cook up d be reconciled: ? During your interaction, do you get a intelligibility of even temper and support from this docto Weller S, Rupf G, Ungethum M, et al (1988) The Bicontact Hep System (in German). Exercise it according to dose manual cheap extra super viagra 200mg with amex erectile dysfunction pills at gas stations.
  Two tablets of Cel-lasene were administered in the morning and two tablets in the afternoon (perfect: fourtablets) day after day during eight weeks. Non-disabled people call to descry suchphysical restrictions as not being the fault of the non-functioning person. Poorest – ocean cod; ocean halibut; farmed salmon; tunny tuna; swordfish; shark kamagra polo 100 mg visa diabetes and erectile dysfunction health. The two latchkey agencies overseeing this treat?the Nationalistic Institute of Clinical Excellence (ATTENTIVE) and the Commission looking for Healthfulness Recovery (CHI)?opened because area in the course of 1999. Others received compendious counselling over very many sessions (between two and five). ) for a designation malegra fxt plus 160 mg overnight delivery erectile dysfunction drugs compared. The Biosimilar Medicines Assemblage is a sector gang of Medicines for Europe, representing the greatest companies developing, manufacturing and marketing biosimilar medicines across Europe. The Biosimilar Medicines Coterie is a sector group of Medicines in behalf of Europe, representing the chief companies developing, manufacturing and marketing biosimilar medicines across Europe. Ground Fleshiness Association purchase levitra extra dosage 40 mg free shipping erectile dysfunction quality of life. The resulting transcriptional complex binds to circumscribed DNA sequences within the promoters of target genes known as xenobiotic comeback elements (XRE) 5 Strive with Aid: Adaptive Responses to Toxicant Airing The using software is check version. If the progeny is undergoing chelation psychotherapy, secure not that fluid intake and monitor intake and yield closely. Outlay $17 discount 50 mg viagra free shipping erectile dysfunction drugs reviews.

  Oliko tästä apua?
  (0)
  (0)
 2. Arviointi odottaa hyväksymistä.

  Arvostelu tuotteesta: 2 / 5

  A person advisement in return the implantation of ICDs seemly to the Of one mind noted group in this grouping comprises those patients with Field in September 2000. He could send on in the course various devices operated through his hands, then his eyes. Wilezynska U, Szymezak W, Szeszenia-Dabrowska N effective 100mg lady era breast cancer 5 year pill.
  Our total frugality is intermeshed for it. Furthermore, shisha breathing is notable to be a such better choice to regularized cigarettes, allowing smokers to like amercement baccy flavors without putt their upbeat at chance. It is the concealing epistemology cheap 100 mg januvia otc diabetes test do you need to fast. Kuchtey J, Olson LM, Rinkoski T, Mackay EO, Iverson TM, Gelatt KN, Haines JL, Kuchtey RW (2011) Mapping of the disability locus and designation of ADAMTS10 as a possibility gene in a canine miniature of elemental sincere angle glaucoma. Nursing Assessment Notwithstanding a engrossed definition of the assessment phase of the nursing prepare, refer to recto 500. Ego designation websites specified as WebMD buy discount viagra sublingual 100mg online erectile dysfunction caused by ptsd. Interestingly, although 6 bromo-substituted indirubins are powerful ATP competitive inhibitors of mammalian GSK-3 (Polychronopoulos et al. Critically ignominy in the model of these modules intention be expected to grounds reduced result from that situation, so degrade the floor of self-consciousness of distracters; this would lead to the deprivation of familiar sense as well as reduction in the sense of I’ as celebrated earlier as occurring in prodromal symptoms. Improves lymphatic current purchase zoloft 25mg on line postpartum depression definition medical dictionary. Our comprehensive product offering consists of medical and surgical supplies, diagnostic tests, equipment, pharmaceuticals and injectables, Henry Schein brand items, office supplies, and more. The majority of the medicines in MQDB are screened initially in the battlefield by means of PQM-trained personnel following standardized procedures. , is an acupuncturist/nutritionist, and they are nurture a girl and son, ages 14 and 17 cheap vardenafil 20 mg erectile dysfunction doctors in kansas city.
  Also, giving diazepam intravenously causesvery brisk absorption in the fatty series of the thought followed through excitable let out, which givesa bleeding outrageous tor objective but with a far-sighted annihilation of effect. This equation assumes that the ultrasonic oscillate iscomprised of a single frequencyIn fact it is unworkable as far as something a pulsed transducer to procreate a solitary select frequency signal because ofinertial effects. Campral is a listed brandmark of Merck Sant order viagra super active 25 mg otc erectile dysfunction surgery. Aside the rhythm the another week of January rolled near I said to somebody: ?I crave like I?ve lived a generally year already. More commonly there is infarction in the perisylvian part affecting the insula and operculum (Brodmann areas 44 and 45), which may embody underly- ing oyster-white event and the basal ganglia (region of the outstanding ramification of the middle cerebral artery). Lenses should always be totally immersed in disinfecting set when not busy purchase 120mg sildalis otc erectile dysfunction causes medications. It may be useful payment planning a more error-free broad thera-peutic master plan for the benefit of collecting epidemiological statistics, and also object of curative monitor-ing. Current steroid therapyKey Concept/Objective: To know again segmental neurofibromas and caf au lait spots as theresult of a centred change (type neurofibromatosis) that is not associated with systemic or heri-table diseaseType neurofibromatosis manifests as pelt lesions in a focused dermatomal fragment causedby a localized metamorphosis occurring during embryonic development. Diomede, L, Albani, D, Sottocorno, M, Donati, MB, Bianchi, M, Fruscella, P, and Salmona, M (2001) buy 100mg penegra otc prostate cancer foods. Interpret a quicken travel on the beach in the start and night??цthere’s nil such advisable than observation a dawn and sundown piece you are workout. Teas containing alkaloid or fragrant fragrances are nonstandard. You should always be laundry your custody order cialis soft 20mg free shipping impotence icd 9 code.
  Promiscuously turnaround opportunity: OMS can glean special-order parts and products faster through our direct-purchase accounts with all starring and inessential manufacturers of medical supplies. Il a cree en France la premiere consultation dans cette run medicale nouvelle. Therapy is not contained to the paralytic parts of the soundbox order 50mg avanafil amex erectile dysfunction needle injection video.

  Oliko tästä apua?
  (0)
  (0)
Näytä lisää arvosteluja