Terveystyynyn käyttökokemuksia

Suoritimme 3000 verkkokaupan asiakkaalle asiakastyytyväisyystutkimuksen. Saimme asiakkailtamme yhteensä 426 palautetta, joista 93,7% antoi terveystyynylle erittäin hyvän tai hyvän arvostelun. Suurinta kiitosta sai yksilöllinen säädettävyys, niska- ja hartiakipujen vähentyminen sekä yleisesti ottaen parantunut unen laatu. Lisäksi terveystyyny sai paljon kiitosta kestävyydestä sekä pesu-ominaisuuksista.

Käyttökokemuksia

“Olen ollut todella tyytyväinen tyynyyn. Itselläni on kaularangassa/niskassa vikoja C0-C2 tasolla, olen ostanut ja kokeillut ainakin ’miljoona’ tyynyä mutta dukem tyyny on sellainen josta en luovu koskaan ;-)
Leila

“Minulla oli edellinen tyyny käytössä yli 10 vuotta ja lopulta päällinen hajosi kappaleiksi vaikka sisällys oli loppuun asti kuin uutta. Uusi tyyny on samaa hyvää laatua. Välissä ehdin käyttää yli 500 € erilaisiin tyynykokeiluihin, kun ei muistanut, mistä edellisen olin ostanut. Ehdottomasti markkinoiden paras hinta-laatusuhde ja muokattavissa tarpeen mukaan.”

TERHI

“Tässä minun kommenttini tyynystä. Tyyny on paras koskaan ostamani tyyny,tyyny tuntuu hyvältä nukkuipa sitten miten päin van.Tyyny tukee erittäin hyvin niskaa ja päätä ja mikä parasta tyynyä voi säätää itselleen sopivaksi,tyyny vaikuttaa hyvin positiivisesti yöuneen.Ei ole helppoa löytää hyvää tyynyä ,tässä tapauksessa voin sanoa ,että sellainen on löytynyt.”

Lauri

“Aivan käsittämätöntä miten nopean ostopäätöksen jälkeen voi olla näin tyytyväinen asiakas. Näin mainoksen jollain nettisivulla ja oikeastaan saman tein tein tilauksen. Minulla on ollut tempuria ja vaikka mitä tyynyä ja niskat ja pää on yön jälkeen hyvin usein jumissa. Nukun pääasiassa vatsallani ja siihen ei ole löytynyt sopivaa tyynyä. Tää saattaa kuulostaa todelliselta mainospuheelta, mutta jos on hyvä sitä ei voi olla kehumatta. Kiitos super hyvästä tuotteesta ja siitä että se on suomalainen. Tämä oli yksi iso syy miksi uskalsin tehdä pikaisen ostopäätöksen. Jos se on huono niin jääpä rahat edes suomeen. Kiitos erinomaisesta tuotteesta sillä särkylääkkeiden käyttö on tipahtanut todella vähäiseksi ja ihana herätä aamulla kun päätä ei särje.”

Anne

“Olen ollut kovin tyytyväinen terveystyynyyn. Tilasin tyynyn sekä itselleni että kovin vaikeasti kehitysvammaiselle lapsellemme. Omat niskakipuni ovat vähentyneet todella paljon ja aamulla on olo huomattavasti virkeämpi kuin ennen terveystyynyä. Lapsemme yöt ovat parantuneet myös. Hän nukkuu selkeästi paremmin. Toivon myös, että mahdolliset kivut häneltä ovat vähentyneet. Hän ei osaa itse puhua joten joudumme vaan päättelemään. Suosittelen terveystyynyä lämpimästi. Erityisen hyvää on tyynyn muokattavuus.”

Niina

“Olen ollut erittäin tyytyväinen terveystyynyyn. Niskasäryt ovat jääneet pois ja enää en voisi kuvitella nukkuvani tavallisella tyynyllä.”

Elina

“Olen jo pidemmän aikaa etsinyt itselleni sopivaa tyynyä ja kokeillut vaikka mitä vaihtoehtoja. Tämä on erittäin hyvä tyyny. Saa säädettyä itselle sopivaksi, tukee niskaa hyvin, vaikka nukun milloin missäkin asennossa, eikä hiosta.”

Kati

“Kärsin aikaisemmin niska- ja hartijasäryistä. Nukahtaminen ja oikean asennon löytäminen oli hankalaa, kädet puutuivat herkästi. Tilasin terveystyynyn televisiomainoksen nähneen ystäväni kehoituksesta. Terveystyynyn kanssa olen saanut hyvin nukuttua ja tilanne on selkeästi parempi. Jos nukun tavallisella tyynyllä, niin sen kyllä huomaa seuraava aamuna. Olen kieltämättä vähän itsekin yllättynyt, miten suuri vaikutus tyynyllä voi olla. Olen erittäin tyytyväinen.”

Piia

“Tilasin terveystyynyt koska niska ja hartijani olivat jatkuvasti jumissa. Terveystyynyn kanssa jumitituksia ei ole ollut ja unen laatu on parantunut. Olen suositellut kaikille tuttavilleni hankkimaan terveystyynyn. Kiitos mahtavasta tuotteesta!”

Eija

“Duqem-terveystyynyhän on aivan huippu. Minulla ja miehelläni on ollut sellainen jo yli 10 v. Olin etsiskellyt uutta jo parin vuoden ajan,kun entinen alkoi olla jo litteähkö ja ennen joulua osui tv-mainos juuri meidän tyynyistä. Tilasin samantien niitä 4 kpl meille ja nuorisolle, samoin aikuisen poikani perhe tilasi niitä 2 kpl. Tyyny käy monimuotoisuudellaan kaikenlaisiin asentoihin ja niskajumeihin todella hyvä kun sitä voi muutella tarpeen mukaan tukea ja keventää. Hieno tuotekehityksen tulos,kiitos hyvistä unista.”

Mirja

“Duqem-terveystyynyn hankinta on ollut kohdallani loistava juttu. Tyyny sopii minulle erinomaisesti. Niska- ja hartiaseudun lihakset eivät enää ole kipeytyneet ja unen laatu on samalla parantunut. Voin lämpimästi suositella tyynyä toisillekin.”

Kristiina

“Tilasin todellakin kauttanne terveystyynyn n.kk sitten,sillä kärsin pitkään niska-hartiavaivoista sekä siihen liittyvästä väsymyksestä ja huimauksen tunteesta.Jouduin käymään asian vuoksi myös useamman kerran fysioterapeutilla hieronnassa ja saamassa kaikenlaisia jumppaohjeita lihasten vahvistamiseen.Teen päätetyötä ja ni-ha alue joutuu jatkuvalle rasitukselle myös töissä.Siksi on äärimmäisen tärkeää,että niska ja hartiat saavat lepoa yöaikaan.En aluksi osannut ajatella asian johtuvan tyynystäni,sillä olin usean vuoden ajan käyttänyt unikulman astro tyynyä ja uuden sängyn myötä vaihdoin myös astron uuteen..mutta kuinka ollakaan.Tyyny ei enää sopinut minulle laisinkaan.Uusi sänky oli vanhaa jämäkämpi ja unikulman tyynyyn oli tehty jotain muutoksia,mitkä kyllä olivat ainakin omasta mielestäni menneet pahasti mönkään.harmitti vietävästi,koska tyyny ei ole halvimmasta päästä ja vaikka miten yritin sitä säätää,aloitin jokaisen päiväni niskasta johtuvalla päänsäryllä…Näin ilmoituksen duqemista kun laitoin hakusanaksi ”hyvä tyyny” ja voin sanoa,että se on ollut paras klikkaus pitkiin aikoihin.Vaikka ajattelinkin kuluttavani tyynyihin jo pienen omaisuuden,päätin silti kokeilla tyynyä,sillä mainos siitä tuntui vakuuttavalta,erityisesti duqemin lokeroitu sisus,mikä estää tyynyä painumasta ja antaa hyvän tuen päälle myös selkämakuulla.Voin sanoa,että olen ollut enemmän kuin tyytyväinen tyynyyn.Suorastaan onnellinen!on ollut ihanaa herätä ilman niskavaivoja ja päänsärkyjä.olen ollut paljon energisempi ja jaksanut touhuta pienten lasteni kanssa ihan eri tavalla.kiitos siitä teille.Voin kyllä täysin vilpittömästi suositella tyynyä kenelle tahansa!ja toivon,ettei tyynyn tekoa lopeteta,jotta saan tilattua tyynyn myös vastaisuudessakin.t:yksi onnellinen duqemin käyttäjä”

Suvi

“tyyny on ”huippu”. Meidän perheessä on jo kolmannet Duqem -terveystyynyt menossa. Tyyny on todella kestävä, ei pölise ja täytettä saa tarvittaessa lisättyä. Tyyny on helppo pestä, eikä menetä muotoaan pesussa. Allergisena henkilönä sen käyttö on ollut erittäin mukavaa. Aiomme jatkossakin tilata samanlaiset tyynyt käyttöömme, kun tarvitsemme uudet tyynyt. Olen suositellut tyynyä kaikille tutuilleni. Kiitos, että tällainen tyyny on suunniteltu :)
Sari

“Terveystyyny on ollut loistava valinta. Nukun hyvin selälläni ja kyljelläni, tyynyn eri osioiden ja niiden säänneltävyyden ansiosta. Tyyny on yhä yhtä joustava ja tukeva kuin alussa ja jos se joskus tulevaisuudessa tuntuisikin painuvan kasaan, voisin silloin lisätä tyynyyn täytettä tarpeen mukaan. Tyyny on myös helppo pestä, joka on tärkeä ominaisuus tyynyssä. Kiitos!”

Sanna

“Olen ollut erittäin tyytyväinen. Pitkään jatkunut niskakipu on loppunut kokonaan!”

Marja-Liisa

“Duqem-terveystyynyt, jotka tilasin viime jouluksi, ovat olleet käytössä oivalliset. Tyynyn lokerointi ja sopivat määrät täytettä kussakin lokerossa tekevät tyynystä sopivan kullekin nukkujalle. Tyyny palautuu kuosiinsa eikä jää epätasaiseksi käytön jäljiltä. Tiivis päällinen ja sen kätevä kääntäminen pesun ajaksi osoittavat, että tyyny on suunniteltu huolella.”

Toini

“Minä olen kokeillut jos jonkinlaista tyynyä, koska on ollut ongelmia niskojen/hartioiden kanssa. Vaimoni huomasi teidän ilmoituksen netissä ja lähdin samantien tutkimaan teidän sivuja. Aikani niitä luettua, päätin tilata tyynyn ja en ole sitä hetkeä katunut. Unieni laatu on parantunut 100%:sti ja tyynyn muokattavuus on omaa luokkaansa. Se tuntuu joka yön jälkeen raikkaalta ja ei hukkaa muotoansa. Rakenne tekee siitä helpon muokata ja täyttö tai täytteiden siirto on helppoa. Tämä on ehdottomasti paras tyyny mitä minulla on ollut. Kiitos teille huikean hyvästä tuotteesta! Terveisin tyytyväinen käyttäjä”

Tapani

“Ennen duqem terveystyynyä heräsin melkein joka ikinen aamu kauheaan päänsärkyyn ja niskat/hartiat olivat jumissa. Noo kipu lähti särkylääkkeellä, mutta taas aamulla oli sama homma. Duqem tyynyn myötä nuo oireet ovat kadonnet ja olen enemmän kuin tyytyväinen ostokseeni! Suosittelen!”

Hanna

“Terveystyyny on niin hyvä, että se lähtee yökyläänkin mukaan. On melkeinpä mahdotonta nukkua tavallisella tyynyllä, tai ainakin siinätapauksessa niska tulee kipeäksi. Olen käyttänyt terveystyynyä jo useita vuosia, enkä parempaa tiedä!”

Vuokko

Nuku yösi paremmin – hanki terveystyyny

Terveystyyny toimitetaan kätevästi pahvilaatikossa ja se on helppo paketoida lahjaksi.

Ale!

Duqem-terveystyyny

(14 tuotearviota)

94,00  88,00  sis. alv

Anatomisesti oikein muotoiltu ja säädettävä Duqem- terveystyyny on yksilöllisesti muokattava tyyny, joka sopii kaikkiin nukkuma-asentoihin kaikenikäisille ja -kokoisille nukkujille. Terveystyynyn mukana tulee yksi lisätäytepussi. Koko noin 50 cm x 37 cm x 15 cm (ilman lisätäytettä).

Tuotetunnus (SKU): 22 Osasto:

Muista myös lisätäytepussi

Lisätäytepussi Duqem-terveystyynyyn, jolla voit kasvattaa tyynyn korkeutta.
Pussissa on 50-55 grammaa täytettä (terveystyynyssä on uutena 600 grammaa täytettä).

Näytä Terveystyynyn arvostelut
Keskiarvo: 4.6 (14 arvostelut)
Kirjoita arvostelu
 1. Kati Raatikainen (varmistettu kirjoittaja)

  Minulla ja miehelläni on molemmilla nämä tyynyt ja muita tyynyjä ei voisi ajatellakaan. Saan aina pääni kipeäksi, kun nukun jollain muulla tyynyllä esim. matkoilla, koska niskani asento tulee muilla tyynyillä vääränlaiseksi. Molemmilla on myös keuhkosairaus, jonka vuoksi laadukkaat tyynyt ovat tarpeen. Nyt vanhat tyynymme tulivat tiensä päähän yli kymmenen vuoden jälkeen ja tilasin uudet. Mikään muu tyyny ei tule koskaan kyseeseen. Ihan paras tyyny ikinä!

  Oliko tästä apua?
  (11)
  (4)
 2. Joni

  Itselläni oli käytössä kyseinen tyynymalli n.11 vuotta, jonka jälkeen rouva päätti tyynyn tulleen tiensä päähän. No, kyllähän siitä saumat alkoivat tursuamaan pallokuitua ja hygienia pinnoite leviämään pieninä palasina sänkyyn. 🙂 Tässä tyynyssä pidin mahtavana ominaisuutena sen muokattavuutta. Itse pidin keskellä hyvin vähän täytettä, niin selällään nukkuessani pää ei noussut korkealle, mutta niska oli hyvin tuettu. Sivu lohkot olivat reilulla täytteellä ja kun käännyin kyljelleni, niin pää nousi miellyttävän korkealle. Olin ostanut tyynyn silloisen hierojani kautta, eikä hän enää ollut työelämässä, joten en tiennyt mistä näitä tyynyjä mahtaa saada, kun en merkkiäkään muistanut. Olen kokeillut monenlaisia ”terveystyynyjä”, memoryfoamia, ym., enkä mieleistäni niistä ole löytänyt. Onneksi facebook on keksitty sekä ystäväni oli tykännyt sivuistanne ja siinähän se sitten oli! Tämä lähtee välittömästi tilaukseen sekä suosittelen tätä muillekin niska ja hartia vaivoista kärsiville!

  Oliko tästä apua?
  (16)
  (5)
 3. Susanna

  Har använt min dyna i 18 år. Det bästa köp jag någonsin gjort!

  Oliko tästä apua?
  (7)
  (14)
Näytä lisää arvosteluja