TARINAMME

Fysiatri Erkki Valtonen työskenteli 1990-luvulla Helsingin yliopistollisessa sairaalassa, jossa hän hoiti muun muassa niskapotilaita. Erkkiä oli pitkään vaivanneet unihäiriöt, joiden myötä hän alkoi pohtimaan uniergonomian merkitystä. Siitä syntyi idea säädettävästä tyynystä ja hän kehitti Terveystyynyn yhdessä potilaidensa kanssa. Pian Terveystyyny oli kaikkien saatavilla. 25 vuodessa tyyny on palvellut satoja tuhansia nukkujia, jotka kertovat nauttivansa laadukkaasta unesta Terveystyynyn ansiosta.

SUOMEN TERVEYS­MAAILMA

Suomen Terveysmaailma on suomalainen yritys, jolla on vahva osaaminen terveydenhuollon alalla. Välitämme laadusta ja kestävyydestä jo 25 vuoden kokemuksella. Tutustu tuotevalikoimaamme: terveysmaailma.fi

Vastuulli­suus

Kestävä kehitys on lähellä sydäntämme, ja siksi haluamme tarjota sinulle tuotteen, joka on valmistettu ympäristöä ja tuotteen valmistajia kunnioittaen. Yritys sijaitsee Suomessa ja tyyny ommellaan käsin Virossa. Tilaamme raaka-aineet eurooppalaisilta toimittajilta, jotka noudattavat kestävän tuotannon periaatteita. Meille on äärimmäisen tärkeää tarjota korkealaatuisia tuotteita, joilla on pitkä elinkaari. Kun pidät tyynystäsi hyvää huolta, se kestää vähintään 5-7 vuotta.

Ota yhteyttä

PUHELIN

040 526 2628

SÄHKÖPOSTI

terveystyyny@terveysmaailma.fi

Toimitus ja palautus

Toimitustavat

Terveystyyny.fi käyttää verkkokaupassa Matkahuollon lähetyspalveluita. Valittavissa on kaksi toimitustapaa:

Nouto lähimmästä Matkahuollon pisteestä
Toimitamme tilauksen sinua lähinnä olevaan Matkahuollon jakeluverkoston toimipisteeseen, joita ovat mm. Matkahuollon Pakettipisteet, K-Marketit, R-kioskit ja Tokmannit. Matkahuolto lähettää saapumisilmoituksen tekstiviestitse ilmoittamaasi matkapuhelinnumeroon.

Kotiinkuljetus
Paketti toimitetaan asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen. Matkahuolto ottaa yhteyttä toimitusta edeltävänä päivänä toimitusajankohdan sopimiseksi. Toimituskulut 9,90 euroa per tilaus (sis. alv 24%).

Vaihto ja palautus

Meille on hyvin tärkeää, että olet tyytyväinen tilaukseesi. Sinulla on 14 päivää aikaa tutustua verkkokaupan kautta tilattuihin tuotteisiin ja tehdä ostopäätös. Jos tuote ei vastaa odotuksiasi, voit vaihtaa tai palauttaa sen 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta.

Terveystyyny.fi pidättää oikeuden periä kustannukset asiakkaalta, jos asiakaspalautus on tehty aiheetta tai sopimusehtojen vastaisesti. Asiakkaalta peritään käsittely- ja postituskulut.

Terveystyyny.fi verkkokauppa ei ole vastuussa huolimattomasti ja sopimusehtojen vastaisesti pakattujen palautusten vahingoittumisesta. Asiakkaan puolelta tulleesta virheestä aiheutuneet kustannukset peritään asiakkaalta.

Asiakas on velvollinen säilyttämään palautusasiakirjoista tarvittavat kopiot, sillä nämä ovat ainoa keino todistaa asiakaspalautuksen lähetys.

Palauttaessasi tuotteen toimi seuraavien ohjeiden mukaisesti:
  1. Palauta tuote alkuperäispakkauksessa.
  2. Muista palauttaa kaikki tuotteen mukana tulleet osat, myös käyttöohjeet.
  3. Täytä palautusilmoitus tai kirjoita  palautusviesti ja liitä se palautettavan tuotteen mukaan.
  4. Muista ilmoittaa pankkitilinumerosi, jotta voimme palauttaa rahat tilillesi.
  5. Liitä mukaan kuittikopio tai tilausnumero
  6. Palautettavat tuotteet tulee lähettää ilmaisella asiakaspalautuksella alla olevaan osoitteeseen:
ASIAKASPALAUTUS 9513009
Suomen Terveysmaailma Oy
Teollisuustie 2
32700 Huittinen
0