Tarinamme

Fysiatri Erkki Valtonen työskenteli 1990-luvulla Helsingin yliopistollisessa sairaalassa, jossa hän hoiti muun muassa niskapotilaita. Erkkiä oli pitkään vaivanut unihäiriöt, joiden myötä hän alkoi pohtimaan uniergonomian merkitystä. Siitä idea säädettävästä tyynystä syntyi ja hän kehitti terveystyynyn yhdessä potilaidensa kanssa. Pian terveystyyny oli kaikkien saatavilla, osana yrityksen tuotevalikoimaa. 20 vuodessa tyyny on palvellut satoja tuhansia nukkujia, jotka kertovat nauttivansa laadukkaasta unesta terveystyynyn ansiosta.

YRITYS

Olemme suomalainen yritys, jolla on vahva osaaminen terveydenhuollon alalla. Pyrimme parempaan uneen kaikissa tilanteissa – kirjaimellisesti. Välitämme laadusta ja kestävyydestä lähes 20 vuoden kokemuksella.

Vastuullisuus

Kestävä kehitys on lähellä sydäntämme, ja siksi haluamme tarjota sinulle tuotteen, joka on valmistettu ympäristöä ja tuotteen valmistajia kunnioittaen. Yritys sijaitsee Suomessa ja tyyny ommellaan käsin Virossa. Tilaamme raaka-aineet eurooppalaisilta toimittajilta, jotka noudattavat kestävän tuotannon periaatteita. Meille on äärimmäisen tärkeää tarjota korkealaatuisia tuotteita, joilla on pitkä elinkaari. Kun pidät tyynystäsi hyvää huolta, se kestää vähintään 5-7 vuotta.

Ota yhteyttä

OSOITE

LOMMILANTIE 1
02740 Helsinki

PUHELIN

+358 4577502046

SÄHKÖPOSTI

terveystyyny@terveysmaailma.fi

Toimitus ja palautus

Toimitustavat

Terveystyyny.fi käyttää verkkokaupassa Matkahuollon lähetyspalveluita. Valittavissa on kaksi toimitustapaa:

Nouto lähimmästä Matkahuollon pisteestä

Toimitamme tilauksen sinua lähinnä olevaan Matkahuollon jakeluverkoston toimipisteeseen, joita ovat mm. Matkahuollon Pakettipisteet, K-Marketit, R-kioskit ja Tokmannit. Matkahuolto lähettää saapumisilmoituksen tekstiviestitse ilmoittamaasi matkapuhelinnumeroon. 

Kotiinkuljetus

Paketti toimitetaan asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen. Matkahuolto ottaa yhteyttä toimitusta edeltävänä päivänä toimitusajankohdan sopimiseksi. Toimituskulut 9,90 euroa per tilaus (sis. alv 24%).

Vaihto ja palautus

Meille on hyvin tärkeää, että olet tyytyväinen tilaukseesi. Sinulla on 14 päivää aikaa tutustua verkkokaupan kautta tilattuihin tuotteisiin ja tehdä ostopäätös. Jos tuote ei vastaa odotuksiasi, voit vaihtaa tai palauttaa sen 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta.

Terveystyyny.fi pidättää oikeuden periä kustannukset asiakkaalta, jos asiakaspalautus on tehty aiheetta tai sopimusehtojen vastaisesti. Asiakkaalta peritään käsittely- ja postituskulut.

Terveystyyny.fi verkkokauppa ei ole vastuussa huolimattomasti ja sopimusehtojen vastaisesti pakattujen palautusten vahingoittumisesta. Asiakkaan puolelta tulleesta virheestä aiheutuneet kustannukset peritään asiakkaalta.

Asiakas on velvollinen säilyttämään palautusasiakirjoista tarvittavat kopiot, sillä nämä ovat ainoa keino todistaa asiakaspalautuksen lähetys.

Palauttaessasi tuotteen toimi seuraavien ohjeiden mukaisesti:

 

 1. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäispakkauksessa.
 2. Muista palauttaa kaikki tuotteen mukana tulleet osat, myös käyttöohjeet.
 3. Täytä palautusilmoitus ja liitä se palautettavan tuotteen mukaan. 
 4. Muista ilmoittaa pankkitilinumerosi, jotta voimme palauttaa rahat tilillesi. 
 5. Muita liittää mukaan myös kuittikopio.
 6. Palautettavat tuotteet tulee lähettää ilmaisella asiakaspalautuksella alla olevaan osoitteeseen.
  ASIAKASPALAUTUS 9513009
  Suomen Terveysmaailma Oy
  Teollisuustie 2
  32700 Huittinen