TYYNYSTÄ

Paras tuki

Tyyny jakaantuu neljään erilliseen, välikankaalla toisistaan erotettuun taskuun. Vaakatasossa oleva tasku on paksuin ja se on tarkoitettu tukemaan niskaa.

Tyynyn yläosa on jaettu kolmeen taskuun. Keskimmäinen on matalin ja pitää huolta siitä, ettei pää jää yläviistoon jos nukut selälläsi tai vatsallasi.

Sivutaskuissa on enemmän täytettä ja ne tukevat erityisesti kylkinukkujan päätä.

Tyynyn mitat ovat 50×37 cm, joten se sopii hyvin tavalliseen tyynyliinaan. Voit säätää taskujen korkeutta joko vähentämällä täytettä tai lisäämällä sitä tyynyn mukana tulevalla lisätäytepussilla. Lisätukea tarvitessasi voit myös erikseen tilata lisätäytepusseja.

Laadukkaista materiaaleista

Täyte

Tyynyn täyte on erikoiskantavaa, irtonaista silikonikäsiteltyä polyesterpallokuitua, joka kestää hyvin käyttöä eikä paakkuunnu pesussa.

Silikonikäsittelyn ansiosta pallokuitu muotoutuu helposti eri nukkuma-asentoihin. Tyynyn mukana tulee säätämistä helpottamaan yksi lisätäytepussi.

Päällinen

Tyynyn hygieniapäällisessä on kaksi kangaskerrosta. Päällinen ei päästä läpi kosteutta tai pölyä täytteeseen.  

Päällimmäinen kerros on hengittävää erikoiskangasta ja alimmainen kerros nestettä läpäisemätöntä erikoiskangasta.

Sertif­ikaatit – tes­tat­tu ja luotet­tava

CE-merkintä: Terveystyyny täyttää Euroopan unionin turvallisuusvaatimukset.

Öko-Tex 100 -merkintä: Terveystyynyn valmistuksessa on käytetty vain turvallisia tekstiilikemikaaleja.

Helppo pestä

Duqem-terveystyynyn hoito on helppoa, koska sen kangas on hengittävää, mutta samalla kosteutta ja likaa läpäisemätöntä erikoismateriaalia. Tyynyn voi tarvittaessa pyyhkiä kostealla pyyhkeellä. Tyyny kannattaa pestä 1-2 kertaa vuodessa. Säännöllinen pesu pitää myös täytteen kuohkeana. Pallokuitutäyte saa olla pesun ajan sisällä, mutta jos sitä on tyynyssäsi paljon, vähennä täytettä, jotta voit kääntää tyynyn kankaan nurinpäin. Laita vetoketjut kiinni pesun ajaksi.


Käännä tyyny nurinpäin, jolloin pesulappu jää sisäpuolelle
(katso videolta miten käännetään, 0.15 eteenpäin)

Hienopesuohjelma 60 °C

Pesuainemäärä 1/3 normaalista

Ei huuhteluainetta

Koneellinen kuivaus max 75 °C

Nuku yösi paremmin, hanki Terveystyyny

Näin nukumme Terveys­tyynyllä

“Minulla oli edellinen tyyny käytössä yli 10 vuotta ja lopulta päällinen hajosi kappaleiksi vaikka sisällys oli loppuun asti kuin uutta. Uusi tyyny on samaa hyvää laatua. Välissä ehdin käyttää yli 500 € erilaisiin tyynykokeiluihin, kun ei muistanut, mistä edellisen olin ostanut. Ehdottomasti markkinoiden paras hinta-laatusuhde ja muokattavissa tarpeen mukaan.”
TERHI
“Minä olen kokeillut jos jonkinlaista tyynyä, koska on ollut ongelmia niskojen/hartioiden kanssa. Vaimoni huomasi teidän ilmoituksen netissä ja lähdin samantien tutkimaan teidän sivuja. Aikani niitä luettua, päätin tilata tyynyn ja en ole sitä hetkeä katunut. Unieni laatu on parantunut 100%:sti ja tyynyn muokattavuus on omaa luokkaansa. Se tuntuu joka yön jälkeen raikkaalta ja ei hukkaa muotoansa. Rakenne tekee siitä helpon muokata ja täyttö tai täytteiden siirto on helppoa. Tämä on ehdottomasti paras tyyny mitä minulla on ollut. Kiitos teille huikean hyvästä tuotteesta! Terveisin tyytyväinen käyttäjä”
TAPANI
“Terveystyyny on niin hyvä, että se lähtee yökyläänkin mukaan. On melkeinpä mahdotonta nukkua tavallisella tyynyllä, tai ainakin siinä tapauksessa niska tulee kipeäksi. Olen käyttänyt terveystyynyä jo useita vuosia, enkä parempaa tiedä!”
VUOKKO
“Tilasin terveystyynyt koska niska ja hartijani olivat jatkuvasti jumissa. Terveystyynyn kanssa jumituksia ei ole ollut ja unen laatu on parantunut. Olen suositellut kaikille tuttavilleni hankkimaan terveystyynyn. Kiitos mahtavasta tuotteesta!”
EIJA
0